ELICA BOXIN ADVANCE

Elica Boxin Advance je izuzetan model aspiratora koji kombinuje sofisticiran dizajn, vrhunsku funkcionalnost i napredne karakteristike. Proizveden od strane renomiranog brenda Elica, ovaj aspirator pruža visok nivo performansi i čišćenje vazduha u vašoj kuhinji.

Boxin Advance se ističe svojim modernim i elegantnim izgledom. Njegov čist i minimalistički dizajn čini ga idealnim dodatkom za različite stilove kuhinja. Bez obzira da li je vaša kuhinja tradicionalna ili moderna, ovaj aspirator će se besprekorno uklopiti u prostor i doprineti estetici.

Jedna od ključnih karakteristika Elica Boxin Advance je njegova visoka usisna snaga. Opremljen moćnim motorom, ovaj aspirator efikasno uklanja mirise, paru i masnoće iz kuhinje. Sa više brzina rada, možete prilagoditi intenzitet usisavanja prema potrebama i vrsti kuvanja.

Dodatno, Boxin Advance ima napredne funkcije koje ga čine izuzetno funkcionalnim. Opremljen je intuitivnim kontrolnim panelom koji omogućava jednostavno upravljanje različitim postavkama, uključujući brzinu rada, osvetljenje i druge opcije. Takođe ima i LED osvetljenje koje pruža dobro osvetljenje nad radnom površinom, olakšavajući vam pripremu hrane.

Zaštita kuhinjskih elemenata

Elica estetsko i funkcionalno rešenje koje garantuje potpunu zaštitu kuhinjskih elemenata od pare tokom kuvanja. Proizvod je dizajniran sa bočnim zaštitama i ergonomskim prednjim vizirom, kako bi se izbegla eventualna oštećenja kuhinjskih elemenata i očuvala lepota vaše kuhinje tokom vremena.

Alarm za održavanje

Proizvodi opremljeni ovom funkcijom imaju indikatorsko svetlo koje obaveštava korisnika kada se filteri za masnoću i miris približavaju maksimalnom zasićenju. Na taj način je lako uvek znati kada je vreme da ih operete ili zamenite, kako bi uređaj ostao čist i pravilno funkcionisao tokom vremena.

Potpuno integrisan

Trend potpunog izgleda postaje sve popularniji u kuhinjama, garantujući jedinstven, linearan dizajn u skladu sa prostorom. Proizvodi Potpune Integracije su dizajnirani da se bez problema integrišu u kuhinju, istovremeno održavajući harmoniju sa okolinom.

Dugotrajni filter

Da bi se obezbedile najbolje performanse i dugotrajnost vašeg aspiratora, tradicionalne filtere treba zameniti svakih 3-6 meseci. Da bi se olakšale održavanje, Elica je dizajnirala inovativni, regenerabilni filter protiv neprijatnih mirisa dugotrajnosti do tri godine. Samo ga operite toplom vodom i neutralnim sapunom ili u mašini za pranje sudova na 65°C, a potom ga osušite u rerni na 100°C deset minuta svaka dva meseca kako biste održali njegov izgled. Njegova efikasnost je oko 60%.

Dodir svetlosti – Tune White

Odabir različitih tonova osvetljenja može biti veoma koristan, zavisno od određenih trenutaka i aktivnosti u domaćinstvu. Hladno svetlo je najbolje za kuvanje, dok toplo svetlo stvara opuštajuću atmosferu. Sa funkcijom Tune White, moguće je podešavati boje LED osvetljenja, od toplo bele do hladno bele, tako da odgovaraju svetlima kuhinje, stvarajući ujednačenu atmosferu u celom prostoru.

Lako održavanje

Održavanje vašeg aspiratora čistim ne samo da osigurava maksimalnu higijenu u kuhinji, već i dugotrajan život proizvoda. Elica modeli su dizajnirani sa materijalima i završnim obradama koje omogućavaju jednostavno održavanje. Svim komponentama, kao što su filteri za masnoću i paru, možete lako pristupiti i ukloniti kako bi se oprali ili brzo zamenili.

Airmatic

Funkcija Airmatic automatski tretira vaš vazduh u zatvorenom prostoru tokom celog dana. Senzor prepoznaje kvalitet vazduha čak i nakon kuvanja, otkrivajući neprijatne mirise i paru, kao i zagađivače poput sredstava za čišćenje, cigaretnog dima i svih organskih jedinjenja (VOC). Koristeći te informacije, aspirator automatski reguliše protok vazduha za izvlačenje, a kada se kvalitet vazduha vrati na idealan nivo, automatski se isključuje, čime se izbegava nepotrebna potrošnja energije. Ova tehnologija omogućava najbolji balans između jednostavnog korišćenja, uštede energije i niskog nivoa buke.

Elica – sinonim za kvalitet!

Elica je prestižni brend koji se ističe u proizvodnji visokokvalitetnih kuhinjskih aparata, posebno u području aspiratora. Osnovana 1970. godine, Elica je postala sinonim za inovaciju, tehnologiju i vrhunski dizajn u industriji aspiratora.

Jedna od ključnih karakteristika brenda Elica je pažljivo dizajniranje svojih proizvoda. Aspiratori Elica su prepoznatljivi po svojim elegantnim linijama, modernim materijalima i minimalističkim estetikama. Svaki aspirator pažljivo je oblikovan kako bi se uklopio u različite stilove kuhinja, od klasičnih do savremenih, dodajući sofisticiranu notu dizajnu prostora.

Pored estetskog aspekta, Elica takođe stavlja naglasak na tehnološke inovacije. Njihovi aspiratori opremljeni su naprednim tehnologijama kako bi pružili visoku usisnu snagu, uklonili mirise i masnoće iz kuhinje te osigurali čist vazduh. Elica koristi visokokvalitetne motore, filtriranje vazduha, visoke performanse i napredne kontrole kako bi osigurala izvanredne rezultate i dugotrajnost proizvoda.

Širina Aspiratora (cm)

60, 90, 120

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.