ELICA BOXIN NO DRIP

Elica Boxin No Drip je model aspiratora koji definitivno rešava problem kapljica kondenzacije u slučaju indukcionih ploča, čime čuva dugotrajnost vaše kuhinje.

Ovaj model je posebno dizajniran da spreči kapljanje kondenzacije koje nastaje kada se vruć vazduh susreće sa hladnim površinama, kao što su staklo ili nerđajući čelik na indukcionoj ploči. Zahvaljujući inovativnom No Drip sistemu, ovaj aspirator uspešno rešava ovaj problem i štiti vašu kuhinju od potencijalnih oštećenja.

Boxin No Drip koristi tehnologiju koja smanjuje formiranje kondenzacije i sprečava stvaranje kapljica koje bi mogle oštetiti površinu ploče ili uzrokovati neželjene fleke na vašem kulinarskom prostoru. Ovaj model kombinuje efikasnost i estetiku, pružajući vam mir i sigurnost tokom kuvanja.

Pored svoje funkcionalnosti, Boxin No Drip se ističe i svojim modernim dizajnom koji se lako uklapa u različite stilove kuhinja. Sa svojim elegantnim izgledom i visokokvalitetnim materijalima, ovaj aspirator će doprineti estetici vaše kuhinje i ujedno rešiti problem kondenzacije kapljica.

Alarm za održavanje

Proizvodi opremljeni ovom funkcijom imaju indikatorsko svetlo koje upozorava korisnika kada će filteri za masnoću i mirise dostići maksimalnu zasićenost. Zbog toga je lako uvek znati kada je vreme da ih operete ili zamenite, kako bi uređaj tokom vremena bio čist i ispravno funkcionisao.

Dugotrajni filter

Da biste obezbedili najbolje performanse i dugotrajnost vašeg aspiratora, tradicionalni filteri se moraju zameniti svakih 3-6 meseci. Da bi pojednostavila operacije održavanja, Elica je dizajnirala inovativni, regenerabilni filter za mirise dugog veka koji traje do tri godine. Samo ga operite toplom vodom i neutralnim sapunom ili u mašini za pranje sudova na 65° i sušite u rerni na 100° deset minuta svaka dva meseca da bi izgledao kao nov. Nivo efikasnosti je oko 60%.

Lako upravljanje

Održavanje aspiratora čistim ne samo da obezbeđuje maksimalnu higijenu u kuhinji već i dug životni vek proizvoda. Modeli Elica su dizajnirani sa materijalima i završnim obradama za trenutne operacije održavanja. Svim komponentama, kao što su filteri za masnoću i mirise, može se lako pristupiti i ukloniti tako da se mogu oprati ili brzo zameniti.

Zaštita kuhinjskih elemenata

Elicino estetsko i funkcionalno rešenje koje garantuje potpunu zaštitu drveta od pare. Proizvod je dizajniran sa bočnom zaštitom i ergonomskim prednjim vizirom, kako bi se izbegla bilo kakva potencijalna oštećenja na kuhinjskim elementima i da bi se tokom vremena sačuvala lepota vaše kuhinje.

No Drip Sistem

Sistem protiv kapanja (No Drip System) rešava problem pare od samog početka. Ovaj sistem je osmišljen i razvijen kako bi se izbeglo kapanje koje nastaje kada se vrući vazduh susreće sa hladnim površinama, posebno prilikom kuvanja na indukcionim pločama. Proizvodi opremljeni ovim sistemom pružaju tehnička i dizajnerska rešenja koja smanjuju stvaranje kondenzacije, čime se izbegava preostalo kapanje na ploču ili hranu.

Udobna tišina

Sa sve većom tendencijom dizajniranja kuhinja u otvorenom prostoru koja se spaja sa dnevnim boravkom, postalo je važno moći se osloniti na aspiratore sa većom snagom usisavanja koji su tiši, kako ne bi remetili okruženje. Zahvaljujući Comfort Silence funkciji, nivo buke Elica aspiratora pri maksimalnoj brzini usisavanja ne ometa niti remeti razgovor prisutnih osoba.

Elica – sinonim za kvalitet!

Elica je prestižni brend koji se ističe u proizvodnji visokokvalitetnih kuhinjskih aparata, posebno u području aspiratora. Osnovana 1970. godine, Elica je postala sinonim za inovaciju, tehnologiju i vrhunski dizajn u industriji aspiratora.

Jedna od ključnih karakteristika brenda Elica je pažljivo dizajniranje svojih proizvoda. Aspiratori Elica su prepoznatljivi po svojim elegantnim linijama, modernim materijalima i minimalističkim estetikama. Svaki aspirator pažljivo je oblikovan kako bi se uklopio u različite stilove kuhinja, od klasičnih do savremenih, dodajući sofisticiranu notu dizajnu prostora.

Pored estetskog aspekta, Elica takođe stavlja naglasak na tehnološke inovacije. Njihovi aspiratori opremljeni su naprednim tehnologijama kako bi pružili visoku usisnu snagu, uklonili mirise i masnoće iz kuhinje te osigurali čist vazduh. Elica koristi visokokvalitetne motore, filtriranje vazduha, visoke performanse i napredne kontrole kako bi osigurala izvanredne rezultate i dugotrajnost proizvoda.

Širina Aspiratora (cm)

60, 90, 120

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.