ELICA HIDDEN ADVANCE

Elica Hidden Advance je sofisticiran i funkcionalan ugradni aspirator koji se odlično uklapa u kuhinjski prostor. Sa svojim diskretnim i elegantnim dizajnom, ovaj aspirator se neprimetno integriše u okolinu i pruža savršeno usisavanje bez ometanja estetike vaše kuhinje.

Hidden Advance je opremljen naprednom tehnologijom koja osigurava visok kvalitet vazduha tokom celog dana. Zahvaljujući efikasnom sistemu filtracije, ovaj aspirator efikasno uklanja paru, mirise i masnoću iz vazduha, čime obezbeđuje svežinu i čistoću u vašoj kuhinji.

Sa jednostavnim i intuitivnim upravljanjem, možete lako podešavati brzinu usisavanja prema svojim potrebama. Takođe, Hidden Advance nudi tiho i efikasno delovanje, omogućavajući vam da mirno kuvate i uživate u prijatnoj atmosferi bez nepotrebne buke.

Uz visokokvalitetnu LED rasvetu, Hidden Advance pruža dobro osvetljenje radne površine, omogućavajući vam da jasno vidite svaki detalj dok pripremate hranu.

Perimetarska aspiracija

Uvlačenje pare kod aspiratora sa ovom funkcijom je efikasno raspoređeno duž cele ivice uređaja. Zona izvlačenja je potpuno skrivena panelom, dajući mu elegantniji, moderniji i čistiji izgled.

Alarm za održavanje

Proizvodi opremljeni ovom funkcijom imaju indikatorsko svetlo koje upozorava korisnika kada će filteri za masnoću i mirise dostići maksimalnu zasićenost. Zbog toga je lako uvek znati kada je vreme da ih operete ili zamenite, kako bi uređaj tokom vremena bio čist i ispravno funkcionisao.

Dugotrajni filter

Da biste obezbedili najbolje performanse i dugotrajnost vašeg aspiratora, tradicionalni filteri se moraju zameniti svakih 3-6 meseci. Da bi pojednostavila operacije održavanja, Elica je dizajnirala inovativni, regenerabilni filter za mirise dugog veka koji traje do tri godine. Samo ga operite toplom vodom i neutralnim sapunom ili u mašini za pranje sudova na 65° i sušite u rerni na 100° deset minuta svaka dva meseca da bi izgledao kao nov. Nivo efikasnosti je oko 60%.

Potpuno integrisan

Trend potpunog izgleda postaje sve popularniji u kuhinjama, garantujući uniforman, linearan dizajn u skladu sa prostorom. Proizvodi potpune integracije su dizajnirani da se besprekorno uklope u kuhinju, održavajući harmoniju sa okolinom.

Tune White

Odabir različitih tonova osvetljenja može biti veoma koristan, zavisno o određenim trenucima i kućnim aktivnostima. Hladno svetlo je najbolje za kuvanje, dok toplo svetlo stvara opuštajuću atmosferu. Sa funkcijom Tune White, moguće je podešavati boje LED osvetljenja, od tople bele do hladne bele, usklađujući svetlost aspiratora sa svetlošću u prostoriji, kako bi se postigla jedinstvena atmosfera u celom prostoru.

Airmatic

Airmatic funkcija automatski obrađuje vaš vazduh u prostoriji tokom čitavog dana. Senzor prepoznaje kvalitet vazduha čak i nakon kuvanja, detektuje neprijatne mirise i paru, kao i zagađivače poput sredstava za čišćenje, cigaretnog dima i svih hlapljivih organskih jedinjenja (VOC). Na osnovu tih informacija, aspirator automatski reguliše protok uvlačenja vazduha, a kada se kvalitet vazduha vrati na idealan nivo, automatski se isključuje, čime se izbegava rasipanje energije. Ova tehnologija omogućava najbolju ravnotežu između jednostavne upotrebe, uštede energije i niskog nivoa buke.

Elica – sinonim za kvalitet!

Elica je prestižni brend koji se ističe u proizvodnji visokokvalitetnih kuhinjskih aparata, posebno u području aspiratora. Osnovana 1970. godine, Elica je postala sinonim za inovaciju, tehnologiju i vrhunski dizajn u industriji aspiratora.

Jedna od ključnih karakteristika brenda Elica je pažljivo dizajniranje svojih proizvoda. Aspiratori Elica su prepoznatljivi po svojim elegantnim linijama, modernim materijalima i minimalističkim estetikama. Svaki aspirator pažljivo je oblikovan kako bi se uklopio u različite stilove kuhinja, od klasičnih do savremenih, dodajući sofisticiranu notu dizajnu prostora.

Pored estetskog aspekta, Elica takođe stavlja naglasak na tehnološke inovacije. Njihovi aspiratori opremljeni su naprednim tehnologijama kako bi pružili visoku usisnu snagu, uklonili mirise i masnoće iz kuhinje te osigurali čist vazduh. Elica koristi visokokvalitetne motore, filtriranje vazduha, visoke performanse i napredne kontrole kako bi osigurala izvanredne rezultate i dugotrajnost proizvoda.

Boja

Mat Crna, Inox

Širina Aspiratora (cm)

60, 80

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.