ELICA CT35 PRO

Elica CT35 PRO je vrhunski model aspiratora koji pruža izuzetne performanse i funkcionalnost za vašu kuhinju. Ovaj aspirator je dizajniran da zadovolji potrebe profesionalnih kuhinja, pružajući snažno usisavanje i efikasno uklanjanje pare, mirisa i masnoća.

CT35 PRO se ističe svojom visokom usisnom snagom koja omogućava brzo i efikasno čišćenje vazduha u kuhinji. Bez obzira na intenzitet kuvanja, ovaj aspirator će ukloniti sve neželjene čestice iz vazduha, održavajući ga svežim i čistim.

Ovaj model je opremljen naprednom tehnologijom koja smanjuje buku, omogućavajući vam mirnije i prijatnije iskustvo kuvanja. Možete se fokusirati na pripremu hrane bez nepotrebnog zvuka buke.

CT35 PRO takođe nudi visokokvalitetnu LED rasvetu koja osigurava optimalnu osvetljenost radne površine. Možete jasno videti svaki detalj dok kuvate i stvoriti idealne uslove za pripremu hrane.

Dizajniran sa sofisticiranim stilom i izdržljivim materijalima, Elica CT35 PRO će dodati eleganciju i profesionalnost vašoj kuhinji. Sa svojim modernim izgledom i funkcionalnim karakteristikama, ovaj aspirator će biti centralni deo vaše kuhinje i privući pažnju svojim izgledom.

Odloženo isključivanje

Funkcija pametnog tajmera omogućava vam da podesite automatsko isključivanje proizvoda nakon unapred određenog vremena. Može se koristiti odloženo isključivanje kako bi aspirator ostao uključen čak i nakon kuvanja, kako bi se u potpunosti uklonili tvrdokorni mirisi i preostala vlažnost.

Alarm za održavanje

Proizvodi opremljeni ovom funkcijom imaju indikatorsko svetlo koje upozorava korisnika kada će filteri za masnoću i mirise dostići maksimalnu zasićenost. Zbog toga je lako uvek znati kada je vreme da ih operete ili zamenite, kako bi uređaj tokom vremena bio čist i ispravno funkcionisao.

Potpuno integrisan

Trend totalno integrisanog aspiratora sada postaje sve popularniji u kuhinjama, garantujući ujednačen, linearan dizajn u odnosu na prostor. Dizajnirani su tako da se neprimetno integrišu u kuhinju i istovremeno održavaju harmoniju sa okolinom.

Back Aspiration

Sada postoji više načina za instalaciju vašeg aspiratora. Na modelima sa ovom funkcijom, moguće je rotirati crevo i direktno povezati aspirator sa izlazom u zidu iza njega, dok kod drugih modela posebna arhitektura proizvoda omogućava stvaranje izlaza u zidu sa cevkom pod uglom od 90 stepeni. Na taj način možete računati na maksimalno usisavanje i istovremeno zadržati originalni izgled proizvoda koji neće biti modifikovan cevima ili dodatnim vidljivim odvodima.

Elica – sinonim za kvalitet!

Elica je prestižni brend koji se ističe u proizvodnji visokokvalitetnih kuhinjskih aparata, posebno u području aspiratora. Osnovana 1970. godine, Elica je postala sinonim za inovaciju, tehnologiju i vrhunski dizajn u industriji aspiratora.

Jedna od ključnih karakteristika brenda Elica je pažljivo dizajniranje svojih proizvoda. Aspiratori Elica su prepoznatljivi po svojim elegantnim linijama, modernim materijalima i minimalističkim estetikama. Svaki aspirator pažljivo je oblikovan kako bi se uklopio u različite stilove kuhinja, od klasičnih do savremenih, dodajući sofisticiranu notu dizajnu prostora.

Pored estetskog aspekta, Elica takođe stavlja naglasak na tehnološke inovacije. Njihovi aspiratori opremljeni su naprednim tehnologijama kako bi pružili visoku usisnu snagu, uklonili mirise i masnoće iz kuhinje te osigurali čist vazduh. Elica koristi visokokvalitetne motore, filtriranje vazduha, visoke performanse i napredne kontrole kako bi osigurala izvanredne rezultate i dugotrajnost proizvoda.

Model

Sa Motorom, Bez Motora

Širina Aspiratora (cm)

60, 90, 120

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.