Kuhinje se mogu izrađivati od farbanog medijapana, furniranog medijapana, univera, prirodnog drveta.

Sastavni elementi koji kuhinju čine i nadograđuju su mehanizmi i okov koji imamo u ponudi od proizvođača BLUM, SAMET , GTV i drugi.

Naš program ponude sačinjava širok asortiman šarki sa usporivačima i bez, amortizeri različitih snaga, modela, kvaliteta, klizači različitih sistema otvaranja, žičani elementi za uglove, barove, sudopere, aluminijumski ramovi raznih profila i veličina sa staklenim i punim ispunama vrata, rasveta u različitim formama prema vrsti namene i poziciji postavljanja na proizvod, diht lajsne, zaštitne lajsne, dekorativne lajsne i ostali dekorativni proizvodi, rukohvati i ručice i ostalo…

Takođe nudimo širok asortiman sudopera od brušenog nerđajućeg čelika i silgranita, proizvođača BLANCO GERMANY, DEANTE, ALVEUS…

Tehnički aparati renomiranih svetskih proizvođača poput SMEG, FOSTER, AMICA, ELICA  su sastavni deo našeg programa ponude sa bonus popustima uz kupovinu kuhinje, a čiju dostavu i ugradnju vršimo u sklopu montaže kuhinje.

 

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.