Komadni nameštaj ne mora biti ustaljenih i klasičnih formi. Ok je izaći iz klišea i osmisliti potreban proizvod prema vlastitim prohtevima. Mogućnost da neko za vas kreira nameštaj o kakvom maštate je fenomenalna opcija jer zadovoljstvo življenja prema sopstvenoj volji je nezamenljiv osećaj. Zajedno sa vama stvaramo, osmišljavamo, dizajniramo proizvod koji vam je neophodan.

Komadni nameštaj možemo izrađivati od raznih materijala ili kombinacije materijala. U ponudi su farbani medijapan, furnirani medijapan, oplemenjeni univer, prirodno drvo. U opticaju su različiti mehanizmi, okovi, detalji poput ručica, ogledala i duboreza. Vrsta obrade materijala se usklađuje prema njegovim tehnološkim karakteristikama. Medijapan , nakon drvenih ploča je najfiniji materijal za obradu jer za njega postoji mnoštvo varijacija u smislu obaranja ivica, izrade duboreza i slično. Oplemenjeni univer se obrađuje abs kant trakama i omogućava pravolinijsko i eventualno polukružno sečenje, dok kod obrade medijapana nismo uslovljeni.

Materijale i dekore možete pregledati u zasebnoj selekciji u okviru kategorije – Nameštaj po meri.

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.