Pametan izbor materijala za izradu kreveta je osnovni korak ka finalnom stvaranju proizvoda.

Materijale koje imamo u ponudi su pločasti i štofani. Oba se mogu kombinovati u zavisnosti od dizajna koji se osmišljava u saradnji sa vama a na osnovu vaših zahteva i potreba. Štofovi koji su u ponudi od renomiranog proizvođača MERCIS, nude bezbroj varijacija, kombinacija i izbor adekvatnog i savršenog materijala za vaš kreveta. Celokupna površina kreveta može biti tapacirana soft penama, sunđerima, silikonskim vlaknima, štofovima različitih struktura i tkanja a koji po svojstvu mogu biti i vodoperivi, vodoodbojni i slično, zatim, prirodnom kožom i slično… Ukoliko se opredeljujete za tapaciranje dela kreveta npr samo u predelu uzglavlja i slično, ostatak kreveta se u tom slučaju izrađuje od pločastih materijala npr medijapana, oplemenjenog univera i drveta.

Čvrstinu kreveta garantuju kvalitetan okov i noseći mehanizmi koji trpe veliku opterećenost.

Na posletku ali ne i najmanje važno je izbor dobrog dušeka iz naše ponude a koji garantuje osim dobrog sna i zdrav život.

Sve varijacije i kombinacije pomenutog su moguće kada se fino dogovaramo i sarađujemo.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte…

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.