Sudopera dizajnirana da zadovolji potrebe najvećih kuvara kroz prostor koji se može konfigurisati u skladu sa ritmom dana

 

Sudopera sa završnom obradom od satiniranog nerđajućeg čelika sa dva korita dubine 200 mm za podgradnu ugranju u element širine 90 cm.

Opremljena je elegantnim poklopcem za odvod od nerđajućeg čelika koji skriva odvod za estetski efekat, odvodnom jedinicom i dodatnim priborom koji uključuje drvenu dasku za sečenje, Hygenia ploču za sečenje, kadicu od nerđajućeg čelika i set od 3 noža koji su uklopljeni u kompaktno i funkcionalno rešenje.

Franke AISI 304 18/10 jak i čvrst čelik održava funkcionalnost proizvoda tokom vremena.

Neosporne tehničke karakteristike čine ga poželjnim i cenjenim od strane profesionalaca visoke kuhinje. Nerđajući čelik je takođe izuzetno higijenski materijal koji se može reciklirati i lako se održava.

Izuzetno je otporan, a tokom vremena dobija na šarmu i lepoti.

Sudopera se isporučuje sa dodacima koji su uključeni.

Model

120-41-27, 220-41-27

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.