FAKTORI KVALITETA

Najvažniji faktor koji određuje kvalitet posteljine jeste kvalitet materijala od kojeg je napravljena.  Najbolji izbor i najbolja opcija pri kupovini  je bezkompromisno  posteljina od čistog pamuka jer su one pogodne za svako godišnje doba, bilo da je leto ili zimski period. Lako se održavaju i lako peglaju. Pamučna posteljina se odlično prilagođava promeni temperature i vlage, tako da u hladnim i toplijim periodima godine, koža tela može slobodno i nesmetano da diše, čime se obezbeđuje miran san.

ČINJENICE O PAMUKU

Priroda nam je dala pamuk kao uglađeniji, mekši i prijatniji izbor. Pamuk je mekano, pahuljasto vlakno, gotovo u potpunosti napravljeno od celuloze koja raste u zaštićenom kućištu oko semena biljke pamuka. Budući da je među finijim vlaknima koja su prirodno dostupna, pamuk diše, tako da spavanje u pamučnoj posteljini nudi zdravstvene benefite našem telu i koži. Pamuk je ekološki obnovljiv resurs koji pruža dobre uslove života milionima ljudi širom sveta.

Fina posteljina započinje finim pamukom a kvalitet pamuka zavisi od dužine pojedinačnih vlakana a što je vlakno duže, to je pamuk bolji a samim tim je omogućeno da se pamuk bolje prede u nit finije teksture sa većom zateznom čvrstinom i da se utka u mekšu, glađu i gipku tkaninu.

Težina 4 kg
Dimenzije 43 × 33 × 10 cm

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.