Bambus biljka je odavno poznata u Aziji a ideja o korišćenju bambusa za predivo je nova tehnologija. Priča o bambusovim vlaknima počinje u Japanu, gde su vršena duga istraživanja. Bambus raste veoma brzo i može da se bere na svake dve do tri godine sa malo ili ni malo uticaja na životnu sredinu. Bambus je otporan na mikrobe i štetočine. Za rast bambusa se ne koriste hemikalije i pesticidi. Vekovima se hrana u Japanu umotavala u bambusovo lišće kako bi se sačuvala od kvarenja. Zbog takvih osobina, bambus je proglašen za ekološku biljku a materijali od bambusa ekološkim i trenutno su apsolutni hit u svetu.

Da bi se proizvela zdrava i ekološka vlakna, bambus se meša sa organski gajenim pamukom u odnosu 60 % bambusa i 40 % pamuka.

Posteljina proizvedena ovim vlaknima preporuka je svima koji tragaju za kvalitetom koji život pruža na izbor.

Proizvod koji je predstavljen na ovoj stranici sadrži četiri navlake za jastuke, jedan čaršav i jednu jorgansku navlaku. Fotografije proizvoda iz realnog okruženja biće prikazane radi boljeg pregleda boja pomenutih stavki koje sadrži proizvod.

Ukoliko poklanjate dragim osobama ovaj proizvod, povodom rođendana, veridbe, venčanja i slično, možete od nas u napomeni porudžbine zahtevati pakovanje kutije u dekorativnom papiru, pre slanja ili preuzimanja. Pomenuta usluga se dodatno ne naplaćuje.

Težina 7 kg
Dimenzije 43 × 33 × 10 cm

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.