OSETITE BLAGOTVORNA DEJSTVA EKSTRAKTA ALOE VERA

Vodeći računa o potrebama deteta za zdravim i pravilnim razvojem, ovaj dušek je izrađen tako da kombinacijom materijala i završne tkanine pruža idealna anatomska svojstva i maksimalnu udobnost. Završna tkanina tretirana ekstraktima biljke Aloe vera je mekana i prijatna za san, i pruža umirujuće, antialergijsko i antibakterijsko dejstvo.

 

▪ KARAKTERISTIKE
– visina: 16 cm
– kombinacija opruga u džepu i pene
– idealna anatomska potpora tela
– ojačanja od PU pene
– finalna tkanina sa ekstraktom Aloe verae

 

▪ JEZGRO

Opruge u džepu od patentirane žice debljine 1,8 mm, obostrano PU pena S-25 kg/m³. Jezgro dušeka na bočnim stranama dodatno ojačano PU penom S-25 kg/m³ koja čuva formu i oblik, omogućava dugo trajanje bez deformacija..

 

▪ PRESVLAKA

 

Tkanina obogaćena lekovitom biljkom Aloe vera, konflin 150 g/m², puhin folija So 25 kg/m³, netkani tekstil 17 g/m².

TEHNIČKI DETALJI

Slika preseka

SASTAV

1. Završna tkanina obogaćena lekovitom biljkom Aloe vera

2. PU pena S-25 kg/m³

3. Opruge u džepu

4. Ojačanja od PU pene S-25 kg/m³

Piktogram

LEGENDA PIKTOGRAMA
Skica
Dimenzije
120×60, 131×69 cm
*Mogućnost izrade u drugim dimenzijama po zahtevu klijenta.
Димензије 120 × 60 × 16 cm

Sigurna internet kupovina - Načini plaćanja

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC , Maestro ili Master platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Plaćanje pouzećem je jedino moguće ukoliko proizvode koje poručujete, imamo na stanju na lageru. Plaćanje pouzećem se vrši gotovinom prilikom primopredaje poručenih proizvoda.

4. Cenovnik dostave i montaže

Cene dostave se prikazuju u okviru Vaše Korpe za kupovinu , nakon unosa adrese a na osnovu koje sistem vrši obračun cene dostave našim transportnim vozilima. Za opciju dostave brzom poštom, Kupac sam snosi troškove. Cena montaže proizvoda koju izvode naša stručna lica iznosi 10 % od ukupne cene proizvoda a za tu opciju se Kupac izjašnjava u Napomeni Porudžbine i za tu uslugu dobija zaseban obračun, koji nije prvobitno iskazan u okviru Korpe za kupovinu.